1

OERRR Wilde Buitendag - De Onlanderij


-advertentiepositie-



OERRR Wilde Buitendag - De Onlanderij

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bouw je eigen waanzinnige hut, ga sporen zoeken en leer vuur te maken zonder lucifers! Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden? Ga de uitdaging aan en kom naar de Wilde Buitendag op De Onlanderij! Bouw je eigen waanzinnige hut, ga sporen zoeken en leer vuur te maken zonder lucifers! Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden? Ga de uitdaging aan en kom naar de Wilde Buitendag op De Onlanderij!. Altijd al willen leren hoe je een waanzinnige hut bouwt? Sporen kan herkennen of vuur maakt zonder lucifers?

In de herfstvakantie organiseren de boswachters door heel Nederland de Wilde Buitendagen van OERRR. Kom op zondag 16 oktober naar De Onlanderij en beleef een buitendag vol avonturen in de natuur. Kom klimmen, klauteren, bouwen en sjouwen en nog veel meer!

Verzamel alle stempels en ontvang na afloop het enige echte boswachtersdiploma van OERRR. Trek laarzen en oude kleren aan want boswachters van OERRR zijn niet bang om vies te worden!

Gratis toegang voor kinderen van OERRR

Deze activiteit is gratis voor alle kinderen die lid zijn van OERRR. Niet-leden betalen 8,= per kind. Volwassenen mogen gratis naar binnen.

Lid worden op locatie? Geen enkel probleem, je krijg direct een leuke goodiebag mee! 

*Door op het roze blokje in de agenda (van 16 oktober) te klikken kun je kiezen uit meerdere starttijden.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

OERRR Wilde Buitendag - De Onlanderij
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.