1

Diorama tentoonstelling Fort Pannerden




Diorama tentoonstelling Fort Pannerden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

HistoramaWereld vertelt op Fort Pannerden op haar eigen unieke en verbeeldende manier het verhaal van de geschiedenis van het fort. Op het Westelijk Binnenplein staan 10 vitrines van bevlogen modelbouwers. Te zien t/m december 2022.

Wij zijn bijzonder verheugd dat HistoramaWereld op haar eigen unieke en verbeeldende manier het verhaal van Fort Pannerden vertelt. Op het Westelijk Binnenplein staan 10 vitrines waar bevlogen modelbouwers ieder een stukje van de geschiedenis hebben uitgebeeld. Dit spreekt tot de verbeelding van jong tot oud Rondom, tegen de dikke muren, komen prachtige panoramafotos te hangen, die gemaakt zijn vanaf het fort.

HistoramaWereld vertelt op een unieke, verbeeldende, belevende, verhalende manier over de geschiedenis. Zodanig dat het voor een breed publiek, jong en oud aanspreekt. Zij doen dit door prachtige dioramas met originele voorwerpen en fotos. Ruim 10 jaar timmeren zij met succes aan de weg. Op diverse mooie plekken zijn zij inmiddels te bezoeken: op Fort Honswijk, op het Fort bij Asperen en in Best, naast Museum Bevrijdende Vleugels. En nu ook op Fort Pannerden.

Deze dioramas zijn speciaal gemaakt voor Fort Pannerden, door HistoramaWereld.nl. Bekijk deze bijzondere unieke expositie op Fort Pannerden t/m december 2022.

Fort Pannerden is in de winterperiode geopend in alle weekenden (zaterdag en zondag), de schoolvakanties en in oktober ook nog op woensdagen.

 Bezoek www.fortpannerden.eu

Diorama tentoonstelling Fort Pannerden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.