X-mas Ride & Bite - autopuzzeltocht + hapjes


-advertentiepositie-



X-mas Ride & Bite - autopuzzeltocht + hapjes

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De autopuzzeltocht is op zaterdag 17 december en voert je langs de mooiste straten boordevol kerstlichtjes. De start is ergens in 't Gooi, Noord-Holland (details volgen) en de finish is in Weesp (Fort Uitermeer). Hoe de route verder gaat, dat houden we nog even geheim.

Een leuke extra dit jaar is de finish! Je parkeert je auto bij Fort Uitermeer en loopt in ca. 3 minuten naar het Winter Fortenland, een voormalige munitie opslag die nu helemaal is omgetoverd tot een waar winter wonderland! Gezellige kerstmuziek, een photobooth, een lekker kopje koffie of thee met zoete lekkernijen en hilarische activiteiten zoals de kleinste escape room van Nederland in een echte skigondel en kopspijkers! Wil je nog even blijven hangen met een glaasje glühwein? De bar blijft minimaal open tot de laatste deelnemers binnen zijn!

De X-mas Ride & Bite is qua puzzelen een autopuzzeltocht als alle anderen. Dat wil zeggen navigeren met bolletje pijltje, een auto bingo en vragen over de route. Daarnaast maak je onderweg een paar stops voor de hapjes.

Bij de start krijg je een goodiebag met natuurlijk het roadbook, een rallybord en nog een paar leuke verrassingen voor in de auto!

En maak ook nog kans op een geweldige prijs: een megagrote eland voor in de tuin!

 Bezoek puzzeluitje.nl

X-mas Ride & Bite - autopuzzeltocht + hapjes
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.