Lichtjestocht van OERRR - Oud Groevenbeek




Lichtjestocht van OERRR - Oud Groevenbeek

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dit is een gezinsactiviteit! Wandel mee in de sfeervolle lichtjestocht op Oud Groevenbeek. Tijdens de tocht leer je over de dieren die in de bossen leven. Dit is een gezinsactiviteit! Wandel mee in de sfeervolle lichtjestocht op Oud Groevenbeek. Tijdens de tocht leer je over de dieren die in de bossen leven.. Let op! Er hoeft alleen een plekje geboekt te worden voor de kinderen. Ouders hoeven niet te betalen.

Dit is een gezinsactiviteit, wandel mee in de sfeervolle lichtjestocht op Oud Groevenbeek. Tijdens de tocht leer je over de dieren die in het bos leven.

Het donkere bos verkennen

Wat hoor je in het donkere bos? Hoor je de uilen roepen? Zie je iets in het donker net als de nachtdieren? Je mag natuurlijk ook voelen en ruiken. Hoe ruikt de nacht? Ontdek het samen met de boswachter van Natuurmonumenten.

Kinderen kunnen hun eigen lampion meenemen. Wil je er zelf een maken kijk dan even op https://nl.pinterest.com/explore/lantaarn-knutselen/.

Kinderen en (groot)ouders gaan gezamenlijk met een groepje op pad, de boswachters staan op verschillende posten met opdrachten. Om de dieren niet te laten schrikken zoeken we in het donker onze route met de 'dwaallichtjes'. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je verdwaalt. Onderweg hoor je van alles over fladderende vriendjes, roepende uilen en ritselende dieren tussen de bladeren. 

Praktische informatie

  • Koop van tevoren online een kaartje.
  • Dit is een gezinsactiviteit, dus kinderen nemen één volwassene mee
  • Neem je eigen lampion mee
  • Trek  warme kleding aan
  • Doe stevige schoenen aan
  • Honden mogen helaas niet mee
  • Vanwege slechte weersvoorspellingen of te weinig deelnemers kan deze activiteit altijd geannuleerd worden

OERRR activiteiten

Op landgoed Oud Groevenbeek kun je regelmatig meedoen aan leuke OERRR activiteiten zoals vogelhuisjes timmeren, kriebelbeestjes zoeken, uilenballen pluizen of meedoen met de lichtjestocht. Kinderen die lid zijn, ontvangen altijd een flinke korting op deze activiteiten. Nog geen lid van OERRR? Je bent al lid vanaf  â‚¬2,25 ,= per maand. Word je lid bij het theehuis dan krijg je een lief knuffeltje als cadeau.

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. Kijk snel op Wat is OERRR?

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Lichtjestocht van OERRR - Oud Groevenbeek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.