Bosbaden op Landgoed Mookerheide


-advertentiepositie-



Bosbaden op Landgoed Mookerheide

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Laat je verwonderen en verrassen door een Bosbad in de prachtige omgeving van Landgoed Mookerheide. Laat je verwonderen en verrassen door een Bosbad in de prachtige omgeving van Landgoed Mookerheide. . Laat je verwonderen en verrassen door een Bosbad in de prachtige omgeving van Landgoed Mookerheide. 

De winter is volop aanwezig en dat is een mooi moment om je te verbinden met de natuur door een bosbad. Deze passende benaming staat voor opgaan in, en je letterlijk onderdompelen en verbinden met de natuur via al je zintuigen. Tijdens deze wintermiddag in de unieke en prachtige verstilde natuur rondom het jachtslot en het parkbos gaan we de natuur al wandelend ervaren en verkennen met ons hele lijf en al onze zintuigen. We dompelen intuïtief onder, laten ons verwonderen en verrassen door alles wat de natuur ons daar al voelend, luisterend proevend en ruikend bied. We gaan vertragen in de stilte van het moment. Maar ook vooral genieten, oefenen en spelen met alles wat we op ons op ons pad tegenkomen. Loslaten en weer opladen. In de huidige samenleving zijn we vaak ons oorspronkelijke contact met de natuur verloren en zoveel meer op ons verstand gaan leunen. Daarom is het met aandacht tijd doorbrengen in de natuur en er contact meemaken zo waardevol en helpend, het werkt stress verlagend en is goed voor ons immuunsysteem.

Praktische informatie
De boswachter van Natuurmonumenten neemt je om 10:00 uur mee vanaf het Landgoed Mookerheide. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De wandeling duurt tot ongeveer 12.00 uur. Er kunnen maximaal 10 mensen mee. Wil je ook mee? Meld je dan aan! Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk! Zorg voor kleding passend bij het weertype en goede wandelschoenen.

Met deze activiteit steunt je de natuur op Landgoed Mookerheide.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Bosbaden op Landgoed Mookerheide
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.