1

Magic Jungle Festival bij De Orchideeën Hoeve




Magic Jungle Festival bij De Orchideeën Hoeve

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Magic Jungle Festival
Ontdek Junglepark de Orchideeën Hoeve in de schemering! Kom naar ons Magic Jungle Festival op zaterdag 26 november 2022 en ontdek hoe ons park zich voorbereid op de nacht. Volg de verlichte route door het park en swing mee met de Caribische steelband in de ‘Zwevende’ Bloementuin. Maak een selfie met onze mascotte Aart en vraag onze rangers alles wat je maar wilt weten over jouw favoriete dier of plant.

Verlichte junglewereld
Zodra de schemering invalt zullen duizenden lichtjes en mystieke sfeerverlichting een prachtige route door het park aangeven. Durf jij de donkere hoekjes op te zoeken? Pas maar op, misschien kom je wel een griezelig junglemonster tegen!
Even uitrusten of van heerlijke junglehap halen? Breng dan een bezoekje aan ons vernieuwde Junglerestaurant met allerlei hapjes en sapjes, rechtstreeks uit de jungle!

Uitje voor het hele gezin
Tijdens het Magic Jungle Festival hebben we aan ieder gezinslid gedacht. Naast talloze twinkelende lampjes en mystieke lichteffecten die ons park verlichten, hebben we namelijk ook onze familieshow ‘Broodje Aap’ op het programma staan. Kinderen kunnen ravotten in de speeltuin, er wordt gedanst op typische Caribische muziek en je kunt extra lang genieten in ons restaurant. Het gehele park is tijdens deze dag geopend van 09:30 tot 19:00 uur. De warme keuken sluit om 18:30 uur. Zo heeft u voldoende tijd om een lekkernij te bestellen in ons restaurant.
Kijk voor het volledige programma op: www.orchideeenhoeve.nl

Vooraf tickets reserveren
Een kaartje voor ‘Magic Jungle Festival’ kost € 16,50 voor volwassenen en voor kinderen van 3 t/m 12 jaar € 9,95. Kinderen tot en met 2 jaar en jaarkaarthouders mogen gratis naar binnen.
Vooraf reserveren op starttijd is noodzakelijk. U kunt via www.orchideeenhoeve.nl of telefonisch via (0527) 202875 uw tickets reserveren.
Tip! Wil je optimaal genieten van de betoverende lichtjes? Plan dan je bezoek in de middag en maak zodra de schemering valt nog een extra rondje door het park.

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Magic Jungle Festival bij De Orchideeën Hoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.