Laag Hollandse Makers | Dé Markt


-advertentiepositie-



Laag Hollandse Makers | Dé Markt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op vrijdag 16 december wordt de Kaasmarkt in Purmerend omgetoverd tot een gezellige wintermarkt. Op deze eerste editie van ‘Laag Hollandse Makers – Dé markt’ kun je op een bijzondere manier kennis maken met maar liefst zeventien enthousiaste makers van food, ambachten en meer uit de directe regio.

Van 14:00 – 20:00 uur staat de Kaasmarkt in het teken van de ‘Laag Hollandse Makers’. Haal hier de lekkerste groenten en fruit, zuivel, vlees, bier, zoetigheden, handgemaakte (kunst)werken en bijzondere cadeaus. Schuif daarna aan bij één van de Purmerendse restaurants of maak de avond compleet met nog meer shoppen tijdens de gezellige koopavond in het centrum.

Op en rondom de markt is nog veel meer te beleven. Wat dacht je van het Sing! Koor uit Purmerend, in Dickens stijl. Het gezellige winterterras van het ‘Hoedje van de Koningin’ en de echte ‘Intratuin’ wensboom voor het Purmerends Museum. Hier kun je je mooiste wens achterlaten en kans maken op prachtige prijzen. Het belooft een bijzonder evenement te worden!

 Bezoek www.laagholland.com

Laag Hollandse Makers | Dé Markt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.