Dickens Walk in Deventer


-advertentiepositie-



Dickens Walk in Deventer

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ervaar de boeken van Charles Dickens op eigen gelegenheid via een audiotour. Luisteraars worden aan de hand van maar liefst 18 scénes, uitgebeeld op schilderachtige foto’s, meegenomen langs een selectie boeken van Charles Dickens in het Bergkwartier.

Het jaarlijkse Dickens Festijn in de binnenstad van Deventer kon in 2021 helaas niet doorgaan vanwege de corona-pandemie. Maar er is dat jaar wel een Dickens audio-wandeling door het Bergkwartier ontwikkeld: Dickens Walk. Op 6 december 2022 zal het voor het eerst mogelijk zijn deze wandeling met audiotour te lopen.

De wandeling start in de Walstraat, waar bezoekers de victoriaanse tijd instappen en zich aan de hand van een originele audiotour langs Dickens-taferelen mee laten voeren door de verhalen van de bekende schrijver. Een hoorspel dat de boeken van Charles Dickens tot leven brengt. Uiteraard gemaakt in samenwerking met de vele betrokken partijen rondom het Dickens Festijn, waaronder het Theaterschip, Volksonderwijs, LaTalenTia en fotograaf Charles Niël.

De wandeling is geschikt voor jong en oud en is te wandelen met mobiele telefoon. Vergeet je koptelefoon/ oordopjes niet!
Start: Verlichte Scrooge op kruising Walstraat/ Korte Bischop/Brink.
Scan (gratis) de QR code en volg de route.

Van 6 t/m 30 december 2022, behalve op 10 en 11 december: dan is namelijk het Dickens Festijn.

 Bezoek dickensfestijn.nl

Dickens Walk in Deventer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.