Culinaire wandeling (aanvang 12.30 uur) - November Wandelmaand op Schiermonnikoog


-advertentiepositie-



Culinaire wandeling (aanvang 12.30 uur) - November Wandelmaand op Schiermonnikoog

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Schiermonnikoog kent leuke cafs en restaurants die ook in november gezelligheid bieden. De culinaire wandeling is de uitgelezen manier om de verschillende restaurants van het eiland te ontdekken in combinatie met een frisse wandeling. Schiermonnikoog kent leuke cafés en restaurants die ook in november gezelligheid bieden. De culinaire wandeling is de uitgelezen manier om de verschillende restaurants van het eiland te ontdekken in combinatie met een frisse wandeling.. Schiermonnikoog kent leuke cafés en restaurants die ook in november gezelligheid bieden. De culinaire wandeling is de uitgelezen manier om de verschillende restaurants van het eiland te ontdekken in combinatie met een frisse wandeling.

Je loopt met je eigen gezelschap in je eigen tempo één van de wandelroutes. Elke route voert langs vijf sfeervolle locaties. Bij elke locatie krijg je een onderdeel van een vijfgangenmenu geserveerd, met een bijpassend drankje.

Dieetwensen kun je aangeven bij je reservering, waarop de cafés en restaurants je - indien nodig - een alternatief gerecht aanbieden. Met wensen als vegetarisch, geen vis e.d. kan rekening gehouden worden. Met verdergaande diëten als bijvoorbeeld veganistisch helaas niet.

Praktische informatie

  • de starttijd is 12.30 uur, houd deze tijd ook echt aan.
  • Men dient uiterlijk 17.30 uur bij het laatste restaurant aanwezig te zijn, dit ivm dinergasten
  • tijdens de route kom je langs verschillende restaurants. Om opstoppingen te voorkomen vind je in de tekst het tijdvak waarbinnen jouw tafel wordt vrijgehouden. Dit zal voldoende ruimte geven om op je eigen tempo te wandelen. Wel is het is belangrijk dat je binnen dit tijdvak bij het betreffende restaurant aankomt.
  • heeft iemand van jouw gezelschap speciale dieetwensen of allergieën? Geef deze dan bij voorkeur ca. 1 à 2 weken vooraf per mail door aan info@vvvschiermonnikoog.nl. Wij doen dan ons best om je zoveel mogelijk tegemoet te komen. Met verdergaande dieetwensen zoals bijvoorbeeld veganistisch eten kunnen wij helaas geen rekening houden.
  • startpunt: informatiecentrum Het Baken (afhaalpunt routekaart)
  • je dient de routekaart vooraf op te halen bij informatiecentrum Het Baken tijdens openingstijden.
  • maximaal 20 deelnemers

Deze activiteit wordt georganiseerd door Werkgroep November Wandelmaand in samenwerking met VVV Schiermonnikoog.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Culinaire wandeling (aanvang 12.30 uur) - November Wandelmaand op Schiermonnikoog
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.