1

Stiltewandeling: Beleef de rust op de Sint-Pietersberg


-advertentiepositie-



Stiltewandeling: Beleef de rust op de Sint-Pietersberg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Even klaar met alle drukte om je heen? Ga in de ochtend op pad met de boswachter en ervaar de voormalige ENCI-groeve in stilte. Even klaar met alle drukte om je heen? Ga in de ochtend op pad met de boswachter en ervaar de voormalige ENCI-groeve in stilte. . Laat je door onze boswachters in volledige stilte meenemen door de voormalige ENCI-groeve en zie de plekjes waar je alleen met een gids mag komen. Ervaar de rust en kalmte die de groeve in de ochtend uitstraalt. Terwijl je in stilte langs de groevewanden, kalkzuilen en de centrale plas wandelt, krijg je de tijd om te genieten van de mooiste blikken en geluiden. Geen rinkelende telefoons, toeterend verkeer en pratende mensen. Laat de natuur op je inwerken en kom tot rust. Neem je camera mee, gebruik je verrekijker of zie met je eigen ogen hoe dit unieke gebied langzaam ontwaakt.

Let op: Dit een stiltewandeling, er zijn geen vertelmomenten tijdens de wandeling. wil je meer over de natuur weten? Boek de excursie "Dauwtrappen". Neem je verrekijker mee om optimaal te genieten van de natuur.

Praktische informatie:

  • De wandeling begint na zonsopkomst, het kan dus zijn dat de excursie enkele minuten later begint dan op jouw ticket staat aangegeven.
  • Boek vooraf online je ticket.
  • Wees een kwartier voor aanvang van de excursie aanwezig.
  • Honden worden niet toegelaten in de groeve.
  • Er zijn verschillende startplekken van het excursieprogramma op de Sint-Pietersberg. Check vooraf goed vanaf welke locatie de door jouw geboekte excursie start.

Extra informatie voor excursies in de diepe groeve:

  • Denk aan goed schoeisel, dichte (wandel)schoenen zijn een must. De route loopt over scherpe vuursteen en drassige delen. Heb je geen dicht schoeisel aan, kun je helaas niet met de excursie mee.
  • Controleer jezelf op teken na elk bezoek aan de natuur.
  • Onderweg zijn geen sanitaire voorzieningen.
  • Betreden van de groeve is op eigen risico. Natuurmonumenten kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel geleden schade.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Stiltewandeling: Beleef de rust op de Sint-Pietersberg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.