1

Kerstbrunch bij GeoFort


-advertentiepositie-



Kerstbrunch bij GeoFort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom op 2e kerstdag heerlijk brunchen bij GeoFort. Er staat een uitgebreid kerstbuffet voor je klaar van 11:00 tot 13:00 uur.Maak er een gezellige familiedag van en combineer de brunch met een bezoek aan ons interactieve kindermuseum.

Kom op 2e kerstdag heerlijk brunchen bij GeoFort. Er staat een uitgebreid kerstbuffet met (h)eerlijke seizoens- en streekproducten voor je klaar van 11:00 tot 13:00 uur. Geniet van een uitgebreid buffet met een assortiment aan verse broodjes, heerlijke soepen en salades. Ook zijn er heerlijke zoete lekkernijen waaronder petit fours, mini muffins, donuts. De kerstbrunch is inclusief fruitsappen, koffie en thee.

Maak er een gezellige familiedag van en combineer de brunch met een bezoek aan ons interactieve kindermuseum. Voor het museumbezoek hebben we voor gasten van de kerstbrunch een speciaal actietarief van 10,- per persoon. Inclusief marshmallow om zelf te roosteren op ons gezellige winterterras. Kijk voor meer informatie, prijzen en reserveren op geofort.nl/kerstbrunch

Prijzen:
Vanaf 13 jaar: 34,95
4 t/m 12 jaar: 19,95
0 t/m 3 jaar: gratis
Allergien kunt u doorgeven bij de reservering. Heeft u specifieke vragen? Stuur een e-mail naar restaurant@geofort.nl


 Bezoek www.geofort.nl

Kerstbrunch bij GeoFort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.