1

Kerst in Caprera


-advertentiepositie-



Kerst in Caprera

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 18 december is de 2e editie van 'Kerst in Caprera'; een sfeervolle en muzikale belevenis voor het hele gezin.


Tussen 11:00 en 16:00 uur is er van alles te doen in en rond het openluchttheater. In het wandelpark staat een levende kerststal met een os en een ezel en andere boerderijdieren én een verteltipi met spannende verhalen voor de grotere kinderen. Voor de peuters en kleuters is er een vertelschuur bij onze backstage. Op de kleine Kerstmarkt kun je leuke cadeautjes en overheerlijke delicatessen kopen.


Gedurende de middag zijn er op ons hoofdpodium doorlopend muzikale optredens. De koren Sorelle en Canto! zingen de mooiste kerstliedjes en zijn er optredens van de beste pianoleerlingen en de popband van de Bloemendaalse muziekschool. Je mag zelf ook een duit in het zakje doen door mee te zingen met de feestelijke X-mas-Sing-a-Long!


Op ons Kerstplein staat een gezellige knutseltent waar je kerstballen en kaarsen kunt versieren of je eigen cupcake kunt ontwerpen. The Silent Club tovert het openluchttheater om in een stille dansclub. Met de silent disco koptelefoons, lekkerste playlists en funky feelgood workouts creëren zij samen met jou dé ultieme dopamine boost!


Om lekker warm te blijven verkopen we deze middag glühwein, warme chocolademelk, erwtensoep, hamburgers en andere hapjes. Kinderen kunnen zelf marshmallows roosteren op een vuurschaal.

Het wordt een feestelijke middag waarbij je helemaal in de Kerstsferen komt!

Ga naar Caprera.nu voor meer informatie.

 Bezoek caprera.nu

Kerst in Caprera
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.