Winterse Sferen op 't Veluws Zandsculpturenfestijn


-advertentiepositie-



Winterse Sferen op 't Veluws Zandsculpturenfestijn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De zandsculpturen van 't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen zijn nog de gehele winter te bezichtigen. En dat niet alleen: van 27 december 2022 tot en met 4 maart 2023 is de tentoonstelling in 'Winterse Sferen' en zijn er ook schitterende ijssculpturen te zien!  

Dagelijks vinden er demonstraties plaats door de beste carvers ter wereld. Zij halen alles uit de kast om van ijsblokken ware kunstwerken te maken. Je ziet ze aan het werk in de huisjes van een gezellig winters dorp. Gluur zeker naar binnen, want dan zie je de prachtigste creaties van sneeuw en ij. In het fraaie sneeuwlandschap van een winterse tuin en sta oog in oog met levensgrote ijsberen en pinguïns. Deze bijzondere tuin is aangelegd door het bekende programma De Grote Tuinverbouwing van SBS6.

Laat je ook meenemen in de winterse sferen bij de nieuwste uitbreiding van de tentoonstelling: een sfeervol winters pleintje. Hier bakt de bakker zijn brood in de houtgestookte oven en kun je genieten van warme chocomelk, vuurkorven, oliebollen en glühwein. Alles onder begeleiding van sfeervolle muziek.

Terug in de tijd
't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen neemt je deze winter aan de hand van meer dan honderd zand- en ijssculpturen mee op een reis door de tijd. Ontmoet de hunebedbouwers, de Bataven en de Romeinen. Neem een kijkje in de middeleeuwen en bij de Hanzesteden en word zelf onderdeel van de Beeldenstorm. Geschiedenis was nog nooit zo leuk! Test aan het eind je kennis van onze eigen geschiedenis met een speciale puzzel.

 Bezoek zandsculpturen.nl

Winterse Sferen op 't Veluws Zandsculpturenfestijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.