Vette Vogelmiddag Dintelse Gorzen


-advertentiepositie-



Vette Vogelmiddag Dintelse Gorzen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wil jij je vogelkennis testen? En vind je het ook zo leuk om in de winter vette vogelhapjes in je tuin op te hangen? Kom dan ook naar onze Vette Vogelmiddag in de Dintelse Gorzen Wil jij je vogelkennis testen? En vind je het ook zo leuk om in de winter vette vogelhapjes in je tuin op te hangen? Kom dan ook naar onze Vette Vogelmiddag in de Dintelse Gorzen.

Buitenactiviteiten

Wat eten vogels in de winter als er geen insecten meer rondvliegen? Waarom trekken sommige vogels weg uit Nederland in de winter? Hoe komt het dat je ze in de winter veel minder hoort fluiten dan in het voorjaar en de zomer? Kom er achter tijdens deze middag met allerlei leuke buitenactiviteiten over vogels in de winter. 

Vette vogelhapjes

Vette vogelhapjes maken is altijd leuk! Met het pakketje dat je meekrijgt na afloop, kun jij lekker zelf thuis aan de gang!  

Deze activiteit is bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud. Je ouders/verzorgers zijn in de buurt, kunnen ondertussen een ommetje maken en halen je na afloop weer op. Vind je het spannend zonder ouders/verzorgers? Dan mogen zij natuurlijk in de buurt blijven. 

Overige info

  • Trek warme kleding aan wat vies mag worden
  • Maar trek ook hoge waterdichte schoenen, of liefst laarzen aan
  • Heb je zelf een verrekijker? Neem hem mee!
  • Je kunt niet de hond meenemen!

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Vette Vogelmiddag Dintelse Gorzen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.