Feurich-vleugelconcert met Ramon van Engelenhoven


-advertentiepositie-



Feurich-vleugelconcert met Ramon van Engelenhoven

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 28 januari 2023, om 20:15 uur, nodigen wij u uit voor een uniek pianoconcert in het prachtige Oude Stadhuis in Tholen. Deze locatie biedt een prachtige sfeer voor een intiem concert waarbij de talentvolle pianist Ramon van Engelenhoven zal optreden op een prachtige vleugel die in 1908 door Feurich in Leipzig gebouwd is.
 
Ramon zal repertoire spelen van laat-Romantiek tot moderne composities van o.a. Franz Liszt, Claude Debussy, Sergei Prokofiev en Ramin Amin Tafreshi. Ramon is een getalenteerde en jonge pianist die in 2019 zijn Master Piano aan het Conservatorium van Amsterdam afrondde met het hoogst haalbare cijfer. Hij heeft bij verschillende bekende pianisten gestudeerd, waaronder Frank Peters, Jan Wijn en Naum Grubert. Hij heeft ook deelgenomen aan de Dutch Classical Talent Tour in 2019 en 2020 en heeft al op jonge leeftijd prijzen gewonnen op diverse concoursen. Mis deze unieke gelegenheid niet en reserveer nu uw plaatsen voor een onvergetelijke muzikale ervaring van deze getalenteerde pianist!

Wilt u kaarten reserveren? Hiervoor kunt u ons een e-mail sturen. Geef hierbij aan hoeveel kaarten u wilt reserveren en vernoem hierbij de dag van het concert.

 Bezoek www.keldermansconcerten.nl

Feurich-vleugelconcert met Ramon van Engelenhoven
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.