1

StoryTrail theaterwandeling Middelburg


-advertentiepositie-



StoryTrail theaterwandeling Middelburg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 8 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Middelburg voor de eerste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Middelburg is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

De drieste graaf Willem, de dappere notaris Roggeveen, de sluwe brillenmaker Jansen én natuurlijk de legendarische Maneblussers: je komt ze tijdens deze bijzondere stadswandeling allemaal tegen. Johannes vertelt het verhaal van Middelburg met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Zo beleef je de stadsgeschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op zaterdag 8 april 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 Bezoek storytrail.nl

StoryTrail theaterwandeling Middelburg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.