StoryTrail Theaterwandeling Baarn


-advertentiepositie-



StoryTrail Theaterwandeling Baarn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Neem een heerlijke duik in de geschiedenis van Baarn, samen met verhalenverteller Johannes. Zijn StoryTrail Theaterwandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur vol historische Baarnse verhalen.

Verteller Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Toen was Baarn een stad van straatarme boeren en ambachtslui, maar ook van machtige vorsten en notabelen. Een stad van ondernemende uitvinders, maar ook van sluwe slechteriken die je maar liever niet tegenkwam.

Johannes vertelt je verhalen over al die Barinezen van lang geleden. Over Burgemeester Laan, die zijn stad wilde opstoten in de vaart der volkeren. Over Boer Bol, die zich in zijn eentje teweer stelde tegen het leger van de koning van Spanje. Over banketbakker de Ruijter, uitvinder van de muisjes. En over de oude Schipper, die op veldtocht moest met keizer Napoleon.

Hoe het de helden en de schurken uit de Baarnse geschiedenis verging? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in Baarn? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/baarn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 Bezoek storytrail.nl

StoryTrail Theaterwandeling Baarn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.