1

De Grote Aap en Mol dag


-advertentiepositie-



De Grote Aap en Mol dag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom zaterdag 28 januari langs en beleef met je familie De Grote Aap en Mol Dag in Museum Panorama Mesdag. Een speciale gast komt voorlezen uit de nieuwe avonturen: de burgemeester van Den Haag! De enige echte Gitte Spee zelf geeft tekenles in het atelier: hoe maak je aap? En hoe teken je het figuurtje Mol? De hele middag kun je onder begeleiding van een museumdocent zelf Aap & Mol leren tekenen en kleuren.

Programma:
14.00 - 15.00 uur: De burgemeester leest voor
Burgemeester Jan van Zanen is er die middag en leest voor uit de avonturen die Aap & Mol in zijn stad allemaal beleven. En niet zo maar op een plek, maar op een hele bijzondere locatie: te midden van de schilderijen. Herken jij welke schilderijen aan de muren ook in het boek staan?

15.00 - 14.00 uur: Workshop tekenen
De enige echte Gitte Spee zelf geeft tekenles in het atelier: hoe maak je aap? En hoe teken je het figuurtje Mol? Misschien heb je ze al zien staan in het Aap & Mol doeboek, maar nu kan je het ook echt van de schrijver en illustrator zelf leren. Stel gerust al je vragen en ontmoet Gitte, en wie weet maakt ze ook wel een tekening in jouw eigen Aap & Mol boekje.

13.00 - 17.00 uur: Inloop-atelier
Gedurende de hele middag kun je aan de slag met tekeningen en creatieve opdrachten van Aap & Mol.

 Bezoek panorama-mesdag.nl

De Grote Aap en Mol dag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.