1

Rondleiding in en om het fort




Rondleiding in en om het fort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 11 februari 2023 organiseert CRASH rondleidingen over het terrein en door het Fort bij Aalsmeer. Dit fort maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Ontdek het prachtige linielandschap en dompel u onder in de historie van het fort.

Op 11 februari 2023 organiseert CRASH rondleidingen over het terrein en door het Fort bij Aalsmeer. Dit fort maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam.

Ontdek het prachtige linielandschap en dompel u onder in de historie van het fort. De rondleiding wordt voorafgegaan door een korte introductie over het Fort bij Aalsmeer en de Geniedijk in de expositie over het fort. U komt in delen van het fort die normaal niet toegankelijk zijn voor de bezoekers van het museum. De niet gebruikte delen van het fort zijn niet schoon en koud, dus trek geen nette kleding aan en stevig schoeisel. Als u een zaklamp heeft, neem die dan mee. Ook komt het fort terrein uitgebreid aan bod tijdens deze rondleiding.

De rondleiding begint om 11:30 uur. U moet zich om teleurstelling te voorkomen opgeven voor deze rondleiding op:https://www.crash40-45.nl/toegang-reserveren/.


 Bezoek www.crash40-45.nl

Rondleiding in en om het  fort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.