1

International Community Arts Festival '23




International Community Arts Festival '23

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het grootste internationale community arts festival ter wereld is terug! Van 27 maart t/m 2 april meren theater, dans, muziek, film en beeldende kunst uit alle windstreken aan in Rotterdam. Kaarten kosten per onderdeel slechts 5,- euro!

Tijdens de negende editie van het ICAF nodigen we je uit om onderdeel te worden van The Sound of Change. Kunstenaars en kunstgezelschappen uit o.a. Tanzania, Ecuador, Nieuw-Zeeland en België laten met prachtige kunstprojecten zien hoe ze afstanden tussen werelden en mensen overbruggen.

Van een Iraans vluchtverhaal vertelt in Nederlandse Gebarentaal tot een aangrijpende Zuid-Afrikaanse theatervoorstelling over seksueel misbruik tot een aangrijpende voorstelling over armoede en schulden, gemaakt met ervaringsdeskundigen. Of van traditionele Marokkaanse liederen in een nieuw jasje tot een Litouwse buurtopera. Tijdens het ICAF valt er voor iedereen wat te beleven.

De verschillende programmaonderdelen zijn toegankelijk voor jong en oud en te zien in Theater Zuidplein, Podium Islemunda, Pauluskerk Rotterdam, Cultuurwerkplaats Tarwewijk en Verzamelgebouw ‘t Klooster. Voor meer info over het programma en kaarten: rotterdamswijktheater.nl/voorstelling-en-meer/

 Bezoek www.rotterdamswijktheater.nl

International Community Arts Festival '23
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.