De vaart van Nieuwegein


-advertentiepositie-



De vaart van Nieuwegein

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 26 maart is de tweede editie van Dag van de Vaart, de opening van het vaar- en buitenseizoen in Nieuwegein. Er is van alles te beleven op en rond de waterwegen van Nieuwegein...en dus ook Bij de Fortwachter!

Op 26 maart 2023 tussen 11:00 en 17:00 is de tweede editie van de Dag van De Vaart Van Nieuwegein.

Deze Dag van de Vaart van Nieuwegein vormt de opening van het vaar- en buitenseizoen in Nieuwegein. Dan wordt er weer gevaren met drie schepen tussen Vreeswijk, Jutphaas en het Natuurkwartier.

Er is van alles te beleven op en rond de waterwegen van Nieuwegein. Het bijzondere van deze Dag van de Vaart is dat het evenement nu door verschillende Nieuwegeinse organisaties wordt gedragen.

Dit zijn: Museumwerf Vreeswijk, Historische Kring Nieuwegein / Museum Warsenhoeck, IJssalon Sweets & Ice, Activiteitengroep Vreeswijk, Dorpshuis Fort Vreeswijk, Wijkplatform Vreeswijk, Natuurkwartier, Club Rhijnhuizen en de Fortwachter op Fort Jutphaas.

Over Bij de Fortwachter
Bij de Fortwachter is een caf, B&B en buitenplaats met heerlijk terras n locatie voor vergaderingen, borrels, workshops, feestjes, wandelingen en fotoshoots. We zijn daarnaast natuurlijk megatrots op onze historische wortels en UNESCO Werelderfgoedstatus, als onderdeel van de Hollandse Waterlinies.

Locatie
Bij de Fortwachter
Fort Jutphaas 1
3439 LX Nieuwegein

 Bezoek www.facebook.com

De vaart van Nieuwegein
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.