Paasweekend bij GeoFort


-advertentiepositie-



Paasweekend bij GeoFort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het paasweekend (7 t/m 10 april) zit bij GeoFort vol met leuke activiteiten. De GeoExperience zit vol met spellen, doolhoven, speurtochten en quizzen en er worden weer veel leuke extra activiteiten georganiseerd. #geofort #pasen Het paasweekend (7 t/m 10 april) zit bij GeoFort vol met leuke activiteiten. De GeoExperience zit vol met spellen, doolhoven, speurtochten en quizzen en er worden weer veel leuke extra activiteiten georganiseerd. Tijdens het paasweekend is GeoFort iedere dag geopend van 10.00 tot 17.30 uur.

Minecraft Speurtocht | 7 t/m 10 april tussen 11.00 en 16.00 uur
Tijdens de Minecraft speurtocht beweeg je je zowel online als offline over ons forteiland. Vind belangrijke locaties op luchtfotos en vertaal deze naar de Minecraft wereld. Ga vervolgens speuren op het echte fort, kraak de code en win een prijs De speurtocht is onderdeel van het reguliere museumbezoek.

Minecraft Knutselkamer | 8 t/m 10 april tussen 11.00 en 17.00 uur
Bouw je eigen Minecraft-Maquette met bouwplaten die jij zelf uitkiest. De knutselactiviteit is onderdeel van het reguliere museumbezoek. Loop gezellig binnen en doe mee

Workshop GeoCraft |7 t/m 10 april om 12.00 uur en 13.30 uur
Samen met n van onze Minecraft-experts ga jij op avontuur op de GeoCraft server. Ontdek heel Nederland in Minecraft en stel je bouw-skillz op de proef (8+ jaar)

Workshop Minecraft programmeren
|7 t/m 10 april om 15.00 uur
Tijdens deze workshop leer je de beginselen van programmeren in Java. Je moet een beweegbare Minecraft-robot de juiste kant opsturen, zodat je een spannende opdracht goed kan vervullen. (10+ jaar).

Workshop Minecraft in VR
|7 t/m 10 april om 12.00, 13.00 en 14.00 uur
In deze nieuwe workshop maak je een 3-dimensionale virtuele reis door heel Nederland in Minecraft. Zet een VR-bril op en beleef je lievelingsspel Minecraft alsof het echt is.

De workshops vallen niet onder het reguliere museumbezoek. Meer informatie en het reserveren: https://www.geofort.nl/agenda/minecraft/

Over het Museum
Kom naar het spannende forteiland GeoFort, waar alles om de aarde draait In het interactieve Science Center ontdek je spelenderwijs hoe big data ons kan helpen, welke nieuwe energiebronnen er zijn en hoe een smartphone weet waar je bent. Ga miljoenen jaren terug in de tijd door aan de 4D-globe te draaien. Zoom met Powers of Ten in op het kleinste deel in je lichaam en uit tot aan het verste plekje in het heelal. Raak gedesorinteerd in de donkere ondergrondse gang, vind je weg in het doolhof of neem de pont naar het drijvende Nederland. Kinderen kunnen spelen in de Vleermuisspeurtuin van Staatsbosbeheer, voor een drankje of lunch ga je naar het naastgelegen 3D caf.

Locatie
GeoFort
Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen

 Bezoek www.geofort.nl

Paasweekend bij GeoFort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.