Tulpenroute Flevoland




Tulpenroute Flevoland

De routes zijn weer uitgetekend voor een nieuwe editie van Tulpenroute Flevoland. Dit jaar vindt de Tulpenroute Flevoland plaats van 13 april tot en met 5 mei. Er zullen weer grote gekleurde velden te bewonderen zijn in het buitengebied van Dronten, Swifterbant, Lelystad en Zeewolde.

Dit jaar zijn er weer drie autoroutes uitgezet in de gemeentes Dronten, Lelystad en Zeewolde. Tijdens de route passeer je volop bloeiende percelen met tulpen, fruitteeltgebieden in de bloesem en groene akkers. Daarnaast openen verschillende ondernemers aan de route hun deuren, bijvoorbeeld voor een kijkje in de stal of voor de verkoop van verse producten. Tijdens de route ontvang je interessante informatie over de omgeving, de lokale historie, de natuur en lokale ondernemers via de audiotour op de Tulpenroute Flevoland App.

Naast de autoroutes zijn er ook fiets- en wandelroutes in het gebied. Voor deze routes hoef je geen ticket te kopen. De routes zijn op een later moment op de website van Tulpenroute Flevoland te downloaden.

Wegens tienjarig bestaan: extra route!
Dit jaar bestaat Tulpenroute Flevoland 10 jaar en dat wordt gevierd met een bijzondere primeur: de Tulpen Kunst Route. Een route dwars door het centrum van Dronten vol tulpenkunstwerken. Met een begeleidende creatieve audiotour die gratis op een telefoon afgespeeld kan worden. Een bijzondere ervaring!

 Bezoek tulpenrouteflevoland.nl

Foto: Tulpenroute Flevoland © Jan Drost
Foto: Tulpenroute Flevoland © Jan Drost