Festival Tweetakt


-advertentiepositie-



Festival Tweetakt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Save the date! Kom naar Festival Tweetakt. Ht culturele festival van Utrecht is van 16 juni t/m 2 juli terug op de Neude, Fort Ruigenhoek en theaters in de binnenstad. Geniet van theater, muziek, kunst en leuke spelletjes voor de kinderen!

Ht culturele festival van Utrecht is van 16 juni t/m 2 juli terug op de Neude, Fort Ruigenhoek en theaters in de binnenstad.

Met een theater-, muziek- en kunstprogramma van maar liefst drie weekenden lang, verovert Festival Tweetakt van 16 juni t/m 2 juli voor de twintigste keer de Utrechtse binnenstad en droomlocatie Fort Ruigenhoek. Op Tweetakt zie je het meest opwindende van wat er momenteel gebeurt op het gebied van eigentijdse (podium-) kunst voor jonge mensen en iedereen die jong van geest is. Tdens het festival kunnen bezoekers van alle leeftden genieten van theatervoorstellingen, concerten, dansavonden en kunstinstallaties, op avontuur gaan op het fort, of een gezellige dag mt inhoud doorbrengen op het heerlke terras.

Op het programma van het festival staan zoals ieder jaar nieuwe voorstellingen, kunstwerken en concerten van gevestigde makers en gezelschappen zoals Theater Artemis en Het Filiaal, van jonge talenten zoals Maxime Dreesen en Max Laros, n van artiesten waar je de komende jaren nog veel van gaat horen. Op Fort Ruigenhoek zn er kunstinstallaties te zien, is er genoeg te ontdekken voor de allerkleinsten, n worden er drie tdelke theaters gebouwd die een uitstapje naar deze prachtige groene oase eigenlk onontkoombaar maken.

De eerste kaarten zn inmiddels verkrgbaar via de website tweetakt.nl, kortingskaarten zn beschikbaar voor iedereen onder de 18 jaar, studenten, en U-Pashouders.

Op zaterdag is er een programma op Fort Ruigenhoek van 10.00 tot 23.00 uur en op zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

 Bezoek tweetakt.nl

Festival Tweetakt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.