Open dag UMCG


-advertentiepositie-



Open dag UMCG

» Let op: deze activiteit is voorbij «

UMCG geeft uniek kijkje achter de schermen tijdens Open Dag

Altijd al eens een operatiekamer of de traumahelikopter van het UMCG willen bekijken? Zaterdag 10 juni is dit mogelijk, tijdens de Open Dag van het UMCG. Het ziekenhuis organiseert deze open dag omdat het 225 jaar bestaat. Het programma is zeer divers en interessant

Programma voor jong en oud
Veel plekken in het UMCG zijn normaal gesproken niet toegankelijk voor bezoekers. Van de operatiekamers tot het protonencentrum en het helikopterdek. Tijdens de open dag heb je eenmalig de kans om op plekken te komen waar je anders niet komt. Poliklinieken openen hun deuren, er is een beweegplein met aandacht voor leefstijl en preventie en er zijn uiteraard verschillende activiteiten voor kinderen. Zo kunnen zij hun knuffel gipsen, een speurtocht doen, een gaatje leren boren bij de tandarts en infuus leren prikken bij de dokter.


Praktische informatie
De open dag is op zaterdag 10 juni van 10.00 – 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Het UMCG roept iedereen op om zoveel mogelijk met het OV, de fiets of lopend naar het UMCG te komen. Meer informatie over het programma vind je op www.umcg.nl/opendag.

 Bezoek www.umcg.nl

Open dag UMCG
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.