1

Skateweek Zomer


-advertentiepositie-



Skateweek Zomer

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Hey daar, wil je de vetste moves leren en je skateboard skills naar een hoger niveau tillen? Dan is de Skateweek tijdens de schoolvakantie iets voor jou! Het is de perfecte kans om te leren skateboarden.

Tijdens de Skateweek zullen de leraren van Skate Days je elke ochtend lesgeven. Ze weten alles van skateboarden en zullen je de beste tips en tricks leren. Het maakt niet uit of je een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, iedereen is welkom om mee te doen!

Jij kunt zelf bepalen hoeveel dagen en welke dagen je wilt deelnemen. Heb je maar één dag vrij in de vakantie? Geen probleem! Wil je de hele week volledig onderdompelen in het skateboarden? Dat kan ook! Kies wat het beste bij jou past.

Je hebt niet een eigen skateboard nodig om mee te kunnen doen! We hebben genoeg skateboards beschikbaar, zodat je direct kunt beginnen met rollen en stunten.

Het wordt een geweldige tijd vol plezier, nieuwe vrienden en natuurlijk epische skateboardavonturen. Mis deze kans niet om je skate game naar een hoger niveau te tillen. Zet de eerste stap en ontdek het plezier van het skateboarden!

 Bezoek www.skatedays.nl

Skateweek Zomer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.