Avondzwerftocht varend door De Wieden


-advertentiepositie-



Avondzwerftocht varend door De Wieden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de bijzondere sfeer op het water aan het einde van de dag. Je hoort alleen het ruisen van het riet en de vogels, zelfs de boot fluistert tijdens deze tocht. Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de bijzondere sfeer op het water aan het einde van de dag. Je hoort alleen het ruisen van het riet en de vogels, zelfs de boot fluistert tijdens deze tocht. .

Let op:

De N762 is ter hoogte van Ronduite van 22 t/m 26 mei gesloten. Houd hier rekening mee qua reistijd als u naar ons toe rijdt. Google Maps geeft de actuele reistijd weer.

Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de bijzondere sfeer op het water aan het einde van de dag. Je hoort alleen het ruisen van het riet en de vogels, zelfs de boot fluistert tijdens deze tocht.

Varen in de avondsfeer

In de avond neemt de bedrijvigheid op en rond het water van De Wieden af en maakt langzaam plaats voor rust en stilte. Vanuit de boot kun je alle vogel-, water- en andere natuurgeluiden goed horen. Bij mooi weer draagt de ondergaande zon bij aan de bijzondere sfeer op het water.

Ga je mee genieten in het avondlicht?

Vooraf reserveren is voor deze tocht noodzakelijk.

Extra informatie

  • De vaartocht duurt 2 uur.
  • Open boot, denk aan warme- en/of regenkleding; het kan 's avonds flink afkoelen op het water.
  • Denk bij windstil weer in mei en juni aan bedekkende kleiding in verband met muggen.
  • Tip: neem zelf een verrekijker mee!
  • Graag kwartier voor aanvang van de vaartocht melden bij de schipper aan het einde van het Beulakerpad, achter Bezoekerscentrum De Wieden.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Deze tocht kan vanwege weersomstandigheden of te weinig deelname geannuleerd worden, het is daarom aan te raden je mobiele telefoonnummer te vermelden bij het reserveren.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Avondzwerftocht  varend door De Wieden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.