1

Taribush Kleintje Kuna Festival




Taribush Kleintje Kuna Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 12 en 13 augustus 2023 is Taribush Kleintje Kuna. Een klein, intiem, gezellig en sfeervol festival op Taribush Kamp de Marke in de natuur. Er is live muziek, theater, kunst, workshops, activiteiten, lekker eten & drinken. Het festival is leuk voor jong en oud.

Taribush probeert met de festivals altijd een sfeer neer te zetten waarbij bezoekers, artiesten en vrijwilligers samen het festival maken. Het doel is dat iedereen een fijne tijd heeft met respect voor elkaar en de omgeving. Tot 2019 organiseerde Taribush voor het laatst het Kuna Festival, maar met meer dan 10.000 bezoekers vond de organisatie dat te groot worden en besloot daarmee te stoppen. Taribush Kleintje Kuna gaat terug naar de basis.

Op het thuishonk van Taribush: Kamp de Marke zijn 3 podia waar singer songwriters en bandjes optreden. Verspreid over het terrein is kunst te bewonderen. De bedrijvigheid is de plek waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven. Rondom het kamp zijn sprookjesachtige theaters voor theatervoorstellingen. Op de weide is er een plek voor bezinning en bij de kapschuur is het tijdens het avondeten een gezellige bedoening, er zijn vele eettentjes waar je heerlijk kunt eten.

Kortom wil je even helemaal in het hier en nu zijn en opgaan in de omgeving en de fijne energie van Taribush? Dan is het Taribush Kleintje Kuna misschien wel wat voor jou!

 Bezoek taribushfestival.nl

Taribush Kleintje Kuna Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.