Jeroen Heylighen


-advertentiepositie-



Jeroen Heylighen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van maandag 17 juli tot en met zondag 23 juli is het weer tijd om de spotlight te zetten op Limburgse makers provincie breed. Met ondersteuning van het Cultuurfonds & Pop in Limburg en in samenwerking met Het Nieuwe Domein en Filmhuis Zicht, zijn er dit jaar vier gratis concerten in het centrum van Sittard.

Donderdag 20 juli, staat wederom een speciale show op het programma in Het Nieuwe Domein (locatie Ligne) want dan zal Jeroen Heylighen voor het eerst in tien jaar weer optreden.
N.a.v. van het liedje “Zjus wie in dat book”, wat een muzikaal eerbetoon is aan Melanie Lomme, vroegen we Jeroen om deze ode live te brengen. In de jaren negentig stond hij nog op menig podium met Private Justice en bracht vijf albums uit. Later gooide hij het over een andere boeg en speelde hij met De mannen van DINK! op verschillende kinderfestivals. Tijdens deze show zal hij het podium delen met zijn broer Patrick. Ze zullen in akoestische setting nummers brengen van ieder album (zowel Private Justice en DINK!) en mag het bijzondere nummer voor Melanie natuurlijk niet ontbreken. Ook dit concert is gratis te bezoeken vanaf 16.00.

 Bezoek www.poppodium-volt.nl

Jeroen Heylighen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.