Activiteiten vlakbij Rondleiding

Escaperoute in Doorwerth

tijdelijke activiteit doorwerth, Gelderland (0.06km)  -  Houd je van raadsels en van het speuren naar verborgen aanwijzingen? Kom dan de spannende escaperoute doen op kasteel Doorwerth!

geopend, zondag 1 januari 2023 t/m vrijdag 31 maart 2023, 11:30 uur 

Sneeuwklokjesfeest op De Boschhoeve

tijdelijke activiteit wolfheze, Gelderland, Kwekerij/Tuin De Boschhoeve (4.12km)  -  Op 9,10 en 11 februari staat de schuur vol met sneeuwklokken. Heel bijzondere soorten maar ook de beginnende liefhebber kan een keuze maken. Er zijn ook al volop dahliaknollen in zak te koop evenals een grote variatie aan pioenrozen.

vandaag nog gesloten, geopend donderdag 9 februari 2023 t/m zaterdag 11 februari 2023, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Zakelijke bijeenkomsten in Bilderberg Kasteel Doorwerth

doorwerth, Gelderland (0.04km)  -  Op acht kilometer van Arnhem ligt Bilderberg Kasteel Doorwerth. Op deze oude en fraaie locatie kunnen diverse zakelijke bijeenkomsten worden georganiseerd.

geopend op afspraak of bel +31 (0)26 - 33 33 420 

Kasteel Doorwerth

doorwerth, Gelderland (0.06km)  -  Drie musea in één kasteel. Dat is in het kort Kasteel Doorwerth. Prachtig gelegen bij de uiterwaarden van de Rijn en een groot natuurgebied voor recreatie.

's maandags gesloten 

Actie: Bezoek kasteel Doorwerth

Betuws Oorlogsmuseum The Island

heteren, Gelderland (2.5km)  -  In de Tweede Wereldoorlog was de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen veranderd in een gevaarlijk oorlogsgebied, waar zo'n zestien nationaliteiten vochten. Ontdek er alles over in het Betuws Oorlogsmuseum 'The Island'.

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 oktober, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Wandelen en exposities in Tuin de Lage Oorsprong

oosterbeek, Gelderland (2.84km)  -  Een bezoek aan Landgoed De Lage Oorsprong is een uitje voor het hele gezin. Genieten rond de mooie tuinen en vijvers.

vandaag nog gesloten, geopend 10 april t/m 28 september, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

De Oude Herbergh

oosterbeek, Gelderland (3.12km)  -  De Oude Herbergh is een sfeervol pannenkoekenrestaurant en B&B aan de rand van Oosterbeek. Het centrum en de prachtige Nederrijn liggen op loopafstand.

's maandags gesloten 

Golfclub Heelsum

heelsum, Gelderland (3.23km)  -  Golfen op heidelandschap brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Golfclub Heelsum staat in het teken van natuurontwikkeling en gastvrijheid.

elke dag geopend 

Oude Kerk Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (3.54km)  -  De Oude Kerk Oosterbeek is duizend jaar oud en is daarmee een van de oudste kerken van Nederland. Na het geweld van het laatste oorlogsjaar werd ontdekt dat de kerk veel ouder was dan gedacht.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 1 oktober, van 13:00 uur tot 16:00 uur 

Beleef de ondergrondse Airborne Experience

oosterbeek, Gelderland (3.76km)  -  Beleef Operation Market Garden zelf in het Airborne Museum en vier de vrijheid! Bezoekers van dit mooie museum beleven de Slag om Arnhem alsof ze er zelf bij zijn.

elke dag geopend 

De Zomp - Heemtuin

oosterbeek, Gelderland (3.8km)  -  Heemtuin De Zomp maakt bezoekers bekend met meer dan 170 plantensoorten. Wie goed kijkt, merkt ook de prachtige vogels op.

vandaag nog gesloten, geopend 15 maart t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 21:00 uur 

Zwembad Doelum

renkum, Gelderland (3.81km)  -  Ravotten in het water met de speelmaterialen of heel relaxt baantjes trekken: bij zwembad Doelum kan het allemaal!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Golfbaan Landgoed Welderen

elst, Gelderland (3.91km)  -  In een stukje wonderschoon natuurgebied ligt de golfbaan Welderen. Een speciale architect ontwierp deze golfcourse langs waterpartijen, bos en zandbanken.

elke dag geopend 

Filmhuis Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (4.04km)  -  Geniet van leuke films met een klein gezelschap. Bij Filmhuis Oosterbeek staan goede films, gezelligheid en interactie met het publiek centraal.

open op zondag en vrijdag 

Historisch Museum Wolfheze

wolfheze, Gelderland (4.11km)  -  Historisch Museum Wolfheze vertelt het verhaal van de psychiatrie in de laatste 100 jaar. Het museum heeft een collectie van historische gebruiksvoorwerpen die in de psychiatrie gebruikt werden.

open op woensdag 

Kwekerij en tuin De Boschhoeve

wolfheze, Gelderland (4.12km)  -  De privétuinen van kwekerij De Boschhoeve zijn een bezoek meer dan waard. Maak een wandeling, koop leuke vintage spulletjes in het winkeltje, of geniet in de theeschenkerij van de befaamde Boschhoeve-thee.

vandaag nog gesloten, geopend 10 februari t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Informatiecentrum Renkums Beekdal

renkum, Gelderland (4.6km)  -  Informatiecentrum Renkums Beekdal is mooi gelegen, aan de rand van het beekdal. Het centrum heeft vaste en wisselende exposities, een kleine natuurwinkel en een assortiment streekproducten. Je komt hier alles te weten over de Renkumse Poort.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Ommuurde Tuin

renkum, Gelderland (4.94km)  -  Biologische groenten en fruit gedijen goed binnen de muren van De Ommuurde Tuin. Deze tuinderij ligt op dezelfde plek waar ooit de moestuin van koning Willem III lag. Uit die tijd dateert nog de historische muur en de toegangspoort tot de tuin.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Pitch&Putt Golf Papendal

arnhem, Gelderland (5.36km)  -  De eerste Pitch&Putt-baan van Nederland ligt in het Gelderse Arnhem, bij het sportcentrum Papendal.

elke dag geopend 

Arboretum Oostereng

wageningen, Gelderland (5.46km)  -  Eerst wist bijna niemand van het bestaan van Arboretum Oostereng. Deze verwilderde botanische tuin is sindsdien helemaal opgeknapt door vrijwilligers en klaargemaakt om bezoekers en natuurliefhebbers te ontvangen.

elke dag geopend 

Workshop Knippen voor Vriendinnen

oosterbeek, Gelderland (5.48km)  -  Leer in een dagdeel de basistechnieken van het knippen. Tijdens de gezellige workshops van Cindy Dupiré leert iedereen de fijne kneepjes van het kappersvak.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

arnhem, Gelderland (5.52km)  -  Pannenkoekenhuis De Steenen Camer is gevestigd in een oude Saksische boerderij. Lekker smikkelen in nostalgische stijl. Op steenworp afstand ligt het prachtige natuurgebied Meinerswijk waar kuddes paarden en runderen lopen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Rondleiding