Activiteiten vlakbij Rondleidingen op Fort...

Amusetour Den Helder

tijdelijke activiteit den helder, Noord-Holland (0.75km)  -  Houd je van wandelen en goed eten? Amusetour komt op 5 februari 2023 naar Den Helder. Geniet van 6 restaurants waar je een amuse en een bijpassende wijn geserveerd krijgt.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 5 februari 2023, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Koos & Moos de Theatershow

tijdelijke activiteit den helder, Noord-Holland, Schouwburg De Kampanje (Middenzaal) (0.92km)  -  Koos & Moos de theatershow - Dé groenste familievoorstelling van Nederland. Koos de Koala, bekend van de populaire YouTube-serie en het prentenboek ‘Koos zoekt een Huis’, is te zien door het hele land met maar liefst 40 voorstellingen.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 12 maart 2023, van 14:30 uur tot 15:15 uur 

Robin Hood de musical

tijdelijke activiteit den helder, Noord-Holland, De Kampanje (0.92km)  -  Robin Hood de musical, een verhaal over strijden voor gelijkheid en je stem laten gelden. Robin Hood steelt je hart!

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 18 maart 2023, van 19:00 uur tot 20:30 uur 

Stap aan boord van een onderzeeboot in het Marinemuseum!

den helder, Noord-Holland (0.57km)  -  Help de Nederlandse marine de wereldzeeën te beschermen en stap aan boord van een marineschip en een onderzeeboot in het Marinemuseum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Kinepolis Den Helder

den helder, Noord-Holland (0.78km)  -  Ga achterover zitten in een van de zalen van bioscoop Kinepolis in Den Helder en bekijk de nieuwste films!

elke dag geopend 

Dagje uit op de grootste marinebasis van Nederland - Willemsoord

den helder, Noord-Holland (0.83km)  -  De historische scheepswerf Willemsoord bruist als nooit tevoren. Ontdek dit monumentale stukje Den Helder, met prachtige schepen. En steek zelf ook je handen uit de mouwen. Er zijn leuke musea en bijzondere schepen te zien!

elke dag geopend 

Theater de Kampanje

den helder, Noord-Holland (0.92km)  -  Vroeger was het een ketelmakerij, nu geniet je hier van theater! Stap binnen op de bijzondere locatie van Theater de Kampanje en ontdek de voorstellingen.

doordeweeks geopend 

Word een held op zee in het Reddingmuseum

den helder, Noord-Holland (0.94km)  -  Kun jij levens redden op zee? In Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers trotseer je windkracht 10 in de windtunnel, leer je scheepsknopen leggen en vaar je woeste wateren in de vaarsimulator. Leuk voor kids!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Actie: Boek je tickets

Fort Westoever

den helder, Noord-Holland (1.55km)  -  Fort Westoever is gebouwd rond 1825 om het net aangelegde Noord-Hollands kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. Dankzij de nieuwe bewoners is er tegenwoordig van alles te beleven op het fort en het omliggende terrein....

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Aquacentrum Den Helder

den helder, Noord-Holland (2.46km)  -  Aquacentrum Den Helder beschikt over een binnenbad, buitenbad, familieglijbaan en een uitgestrekte ligweide.

elke dag geopend 

Bowlen bij Hotel Den Helder

den helder, Noord-Holland (2.53km)  -  Bij het gastvrije driesterrenhotel Den Helder kun je heerlijk bowlen, midgetgolfen of een dinerfeestje vieren.

elke dag geopend 

Kunst- en natuurproject De Nollen

den helder, Noord-Holland (3.51km)  -  Verwonder je over de indrukwekkende sculpturen, bouwsels en schilderingen van kunstenaar R.W. van de Wint, die van De Nollen een groot kunstproject maakte.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:30 uur tot 17:00 uur 

Vuurtoren De Lange Jaap

huisduinen, Noord-Holland (3.71km)  -  Waarom deze vuurtoren 'De Lange Jaap' heet, is niet zo moeilijk! De top van deze hoogste gietijzeren toren van Europa zwenkt bij veel wind soms wel één meter uit, schijnt...

elke dag geopend 

Fort Kijkduin

huisduinen, Noord-Holland (4.14km)  -  In Fort Kijkduin staat de geschiedenis van het fort, haar bewoners en de omgeving centraal. Bezoek ook het Noordzeeaquarium, waar vissen uit de Noordzee wonen.

elke dag geopend 

Pannenkoekenvallei

den helder, Noord-Holland (4.32km)  -  Schuif aan in de Pannenkoekenvallei voor een pannenkoek in vele variaties! Of geniet van een lunch of borrel op het terras bij dit gezellige pannenkoekenrestaurant.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De KlimVallei

den helder, Noord-Holland (4.36km)  -  Klim door bomen, slinger aan touwbruggen en beland zonder kleerscheuren weer met beide benen op de grond. Natuurlijk zit je veilig vast tijdens een klimervaring bij De Klimvallei.

elke dag geopend 

Bezoekerscentrum De Helderse Vallei

den helder, Noord-Holland (4.37km)  -  Bezoekerscentrum De Helderse Vallei is de toegangspoort tot het natuurgebied De Helderse Duinen. Kom kijken op de kinderboerderij of doe mee aan een van de natuurexcursies.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Fietsverhuur Veerhaven Texel

den hoorn, Noord-Holland (4.64km)  -  Zo van de boot op de fiets bij Rijwielverhuur Veerhaven Texel. Er zijn fietsen te huur in alle soorten en maten. Trap de benen rond en verken het eiland!

's zondags gesloten 

Theater & Restaurant De Toegift

den hoorn, Noord-Holland (7.24km)  -  Een bijzondere dinershow is te beleven bij Theater & Restaurant De Toegift. Tussen de gangen van het diner door genieten de bezoekers van een wervelende theatershow.

elke dag geopend 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Rondleidingen op Fort Harssens (afgelast)