Historisch Foodfest, proef het verleden UITagenda activiteiten

UITagenda Van prehistorie tot middeleeuwen: tijdreizen in het preHistorisch Dorp

Bekijk de activiteiten van Van prehistorie tot middeleeuwen: tijdreizen in het preHistorisch Dorp. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Schatgraven en tijdreizen in het openluchtmuseum Eindhoven »

07-07-20 - 30-08-20 In het preHistorisch Dorp mag je overal kijken, meedoen of helpen. Vuurtjes stoken als een Viking, kanoën als een jager of wol vilten bij een middeleeuwse ambachtsman. Dit museum staat in het teken van zélf dingen doen.

Beauty & Fashion door de eeuwen heen Eindhoven »

05-09-20 - 06-09-20 Dit weekend zet het preHistorisch Dorp de beauty en fashion-wereld centraal en maak je in het openluchtmuseum een reis langs 10.000 jaar fashionista’s.

Vikingfestival: het grootste vikingfestival van NL Eindhoven »

19-09-20 - 20-09-20 Houd jij van echte Vikingverhalen of krijg je het warm van vechten? Of ben je misschien op zoek naar het mooiste stofje of het leukste sieraad? Op het grootste Vikingfestival van Nederland sla jij je slag.

Historisch Foodfest, proef het verleden Eindhoven »

26-09-20 - 27-09-20 Honger! Je eigen moestuin, fermenteren, roken, brouwen en kokkerellen – het is weer helemaal hip. Veel van die technieken kennen een lange geschiedenis. In het Hemelvaartsweekeinde nemen we jou daarom op voedselavontuur in het verleden.

Heksia: De magische wereld van heksen en heidenen »

03-10-20 - 04-10-20 Hekserij leeft! Met Pasen duik je in de sfeervolle omgeving van het preHistorisch Dorp in de wereld van rituelen en magie.