Bij SEC Survival Almere weten we precies wat kinderen willen. Een lekker actief kinderfeestje in de buitenlucht, met uitdagende activiteiten en vooral: heel veel plezier!

Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen en een deskundige en enthousiaste begeleider ga je de uitdaging aan met spannende onderdelen in ons outdoorpark. De survival wordt aangepast aan hoe oud en sportief de deelnemers zijn, zodat iedereen kan meedoen. Het is geen wedstrijd; plezier staat voorop!

Wij hebben tientallen leuke onderdelen om uit te kiezen, bijvoorbeeld boogschieten, klimwand, apenswing, junglebrug, brancardrace, kundabaan en camotunnels. In de herfst en winter wordt het parcours aangepast aan het seizoen. Warm word je zeker wel!

We maken van de survival een echt verjaardagsfeest, met eten en drinken in het bos. Je kan de dag zelfs nóg feestelijker maken door af te sluiten met een gezellige barbecue! Kijk op de site voor alle mogelijkheden.

Actief kinderfeestje vol spanning en plezier in Almere-Hout leent zich ook goed voor een themafeest. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.