De Outdoor Games van SEC Survivals zijn een speelse wedstrijd waar jong en oud aan kan deelnemen. Verschillende teams gaan samen de uitdaging aan met onderdelen zoals dronkenmansrace, boogschieten, vliegend tapijt, twister, springslangen, spinnenweb, hooivork werpen, skiloop, en nog veel meer.

Anders dan bij een survival zijn er geen wateronderdelen en hindernisbanen en u kruipt ook niet door de modder. Dat maakt het ook een leuk activiteit voor het jaar door. De onderdelen van de Outdoor Games zijn een uitdagende, en vooral leuke manier om samen actief bezig te zijn in de natuur!

De Outdoor Games staan in het teken van samenwerking, creativiteit en competitie. Elk team moet onderling goed afstemmen om te zorgen dat ze samen het onderdeel volbrengen. Winnen is daarbij niet het belangrijkste, samen plezier hebben wel! Hiermee is het een uitstekend familie-uitje, vrijgezellenfeest of teambuilding-activiteit.

Na afloop kunt u gezellig met een drankje napraten op het terras. U kunt de dag ook uitbreiden met wat lekkers te eten: high tea, borrel, barbecue... Kijk voor alle mogelijkheden op de site!

Outdoor Games: actief uitje voor jong en oud in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .