Uw eigen feestje op uw eigen outdoorpark, inclusief eten, drinken en uitgebreid activiteitenprogramma. Dat kan bij het all-in outdoorarrangement van SEC Survivals. Ideaal voor een gezellig en ontspannen bedrijfsfeest!

Een deel van het outdoorpark is speciaal voor u ingericht. Met een buitenkeuken vol heerlijke hapjes, een koelkast gevuld met drankjes, een overdekt terras, stoelen, tafels en veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. Het staat allemaal tot uw beschikking.

Er is een breed en divers aanbod aan activiteiten: gezellige Oud Hollandse spelletjes zoals sjoelen en Reuze Jenga, leuke uitdagingen als lopende brug en bamboe piramide bouwen, en sportieve activiteiten als boogschieten en boerengolf. Uw persoonlijk activiteitenbegeleider zorgt ervoor dat iedereen die mee wil doen, plezier heeft.

Zo is er voor ieder wat wils. De zonaanbidder die graag met een wijntje achteroverleunt komt aan z’n trekken, maar ook de actieveling die van veel uitdaging houdt – en iedereen daar tussenin.

Naar wens kan de feestelijke barbecue worden vervangen door een lekkere lunch. Alles is geregeld zodat u kunt genieten van een volledig verzorgd dagje uit!

All-in Bedrijfsfeest- geheel verzorgde dag met BBQ in Almere-Hout leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor .