Kanotocht Almere

De kanotocht is een leuke en originele manier om de omgeving te verkennen en gezellig actief bezig te zijn. Een leuke tocht vol afwisseling!

U stapt op bij SEC Survivals, waar u eerst een instructie krijgt van een ervaren begeleider. U maakt een afwisselende tocht per kano door het blauw-groene Almere, blauw van het water, groen van de natuur. Maar u krijgt ook het stadse Almere te zien, u vaart langs woonboten, ziet de nieuwste ruïne van Nederland, vaart over het Weerwater met zicht op de skyline van Almere-stad en langs de blow-boat. Vervolgens vaart u over een idyllische plas, passeert een zelfbenieningssluis en gaat via de Hoge Vaart terug waar u varende woonschepen ziet.

Het is mogelijk om een volgboot mee te laten varen. Wordt de tocht te zwaar, dan kan de kano en deelnemer aan boord en de tocht zonder inspanning vervolgen. De kosten voor de volgboot zijn € 60 per tocht. Ook kunt u kiezen om wel of niet een begeleider mee te hebben op uw tocht.

Kanotocht Almere in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Kanotocht Almere

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.