Op zoek naar een leuk en actief schoolreisje?Ga op survival!

Een schoolreisje bij SEC Survivals staat in het teken van plezier, sport en avontuur. Tijdens de survival voeren de leerlingen uitdagende en sportieve opdrachten uit. Maar het is niet belangrijk wie de snelste of de sterkste is; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Enthousiaste en ervaren begeleiders zorgen dat iedereen meedoet en zich vermaakt. Altijd geldt: plezier staat voorop!

In het outdoorpark gaan leerlingen de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, hindernisbanen, boogschieten, klimwand en andere spannende onderdelen. Het programma wordt aangepast aan de samenstelling van de groep en de wensen van de school.

Een survival van 3 uur kost € 13,- p.p. Een 4 uur durende survival kost € 15,- p.p. Er is ook een budget survival van twee uur voor slechts € 10,90 p.p. Zo hoeft een leuk schoolreisje niet duur te zijn!

Alle schoolreis survivals zijn inclusief limonade en een zakje chips of een appel. Extra eten en drinken kan verzorgd worden, en meenemen van eigen consumpties is ook toegestaan.

SEC Survivals heeft ook leuke combinaties met de survival, zoals highrope klimmen, vlotvaren of de speelse Outdoor Games. Kijk op de site voor alle mogelijkheden!