Zakelijke evenementen, een bijzonder decor!

Zakelijke evenementen, een bijzonder decor!

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, meeting, presentatie of bedrijfsfeest? Ga voor Pampus. Op de website vindt u de nodige informatie over de verschillende ruimtes, programmas, catering en vervoer. Bent u op zoek naar meer? Op Pampus biedt Pampus Events d oplossing. Samen met onze partner de Bootsmannen bieden wij op maat gemaakte programmas aan.

Met jarenlange ervaring met de organisatie van bedrijfsevenementen, relatiedagen, teambuilding activiteiten, bedrijfsfeesten voor groepen van 10 tot 1200 personen op deze unieke locatie weten wij precies wat ons te wachten staat. Want een de organisatie van een vlekkeloos evenement op een onbewoond eiland dat een half uur uit de kust ligt is toch nt even anders dan anders!

Pampus Events heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Het team is daarom optimaal bereikbaar, flexibel en de communicatie is open. Daarbij wordt er altijd gedacht vanuit de opdrachtgever en wordt er een totaalprogramma geboden dat zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Zakelijke evenementen, een bijzonder decor!

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.