Onze tentoonstelling “Mariniers 010, thuisbasis Rotterdam” verbindt als een rode draad allerlei plekken uit de stad Rotterdam aan de geschiedenis van het Korps Mariniers. Buiten de muren van het museum willen wij dit verhaal ook vertellen. Daarom is er vanaf nu de stadsrondwandeling: Rotterdam, stad van mariniers.

Deze rondwandeling neemt u mee dwars door de stad, van het Oostplein tot aan de begraafplaats op Crooswijk. Onderweg beluistert u via uw smartphone audiofragmenten en ziet u historische foto’s. De wandeling kan op allerlei Korps Mariniers gerelateerde plekken gestart worden, maar aanbevolen wordt deze te starten bij het Mariniersmuseum. De wandeling is gratis te downloaden via onze internetsite http://www.mariniersmuseum.nl/ontdek/nieuws/stadswandeling-mariniersmuseum/
Op deze pagina vindt u meer wandelingen en tips om deze wandeling te combineren tot een compleet dagje uit. Ook te combineren met een vergaderarrangement.

Stadsrondwandeling: Rotterdam, stad van mariniers in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.