Stap in de prachtige wereld van de visagie tijdens een make-up workshops van Ellestyle2go. Tijdens deze workshop leer je alle tips & tricks hoe je jezelf het beste op kunt maken en de mooiste aspecten van je gezicht kan accentueren.
WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS EEN ES2G WORKSHOP:
– Welke kleuren passen het beste bij mijn ogen – Hoe kan ik mijn ogen het beste opmaken als ik een bril draag – Mijn oogschaduw blijft niet lang zitten, wat kan ik hieraan doen? – Hoe breng ik een eyeliner aan? – Hoe breng ik snel een mooie make-up aan – Hoe kan ik mijn wallen en imperfecties het beste camoufleren? – Waar breng ik een blusher aan. Alles komt aan bod en aan het einde van de workshop zie je er niet alleen prachtig uit maar weet je ook precies hoe je jezelf keer op keer mooi op kunt maken!

VOOR WIE IS DE MAKE-UP WORKSHOP LEUK?
De workshops zijn voor iedereen! Voor vrijgezellenfeestjes, baby showers, verjaardagen, vriendinnendag, moeder-dochter dag of bijvoorbeeld als aanvulling bij uw high tea.

Dit arrangement is goed te combineren met een high tea of luxe lunch. Ook leuk te combineren met een parfum workshop.

Make-up workshop in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, workshop, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

Make-up workshop

Foto: ellestyle2go