Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Den Bosch is een unieke belevenis. Je hersenen draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Gaat de deur van de Escape room open of...

Je hebt de keuze uit 2 ontzettend spannende kamers… Uit welke kamer wil je nou écht ontsnappen?

De martelkelder
Het is 1603: in Den Bosch wordt Hazel beschuldigd van hekserij en veroordeeld tot de brandstapel. In de donkere gewelven wordt ze gefolterd en wacht ze hongerig en moegestreden op de voltrekking van haar vonnis. Alleen een ontsnapping uit de kelder kan haar redden van een wisse dood. Aan jullie de zware taak om de aanwijzingen te ontrafelen en de sleutel van haar martelkelder te bemachtigen.

Vind de verborgen sleutel en ontsnap aan de vloek!

Da Vinci Code ( kamer)
Op slechts 500 meter van de Sint-Janskathedraal, midden in het Bisdom 's-Hertogenbosch ligt de Heilige Graal verborgen. In de ondergrondse bewaarkamer krijg je exact 60 minuten om het geheim van de Graal te onthullen. Een haast onmogelijke opgave met cryptische aanwijzingen, mysterieuze cijfercodes en ondoorgrondelijke symbolen. Alleen met de juiste oplossing gaat de deur weer open..

Onthul jij het eeuwenoude geheim op tijd?

Voor of na deze spannende ontsnapping gaan jullie virtual reality beleven.
Sta versteld van de mogelijkheden en geniet van anderen terwijl zij spelen. Met onze VR experience hoeft niemand zich te vervelen!

Bij VR Adventure Den Bosch kun je met elk gezelschap terecht. We hebben een ruime keuze aan spellen waaruit je kunt kiezen. Deze kunnen gespeeld worden door iedereen; van jong tot oud en van beginnende tot ervaren spelers. Versla je hoogtevrees en loop over een plank met grote diepte onder je. Sla met je handen de noten van jouw favoriete muziek weg en train je motoriek. Liever spanning? Zorg dat je met de hulp van jouw gezelschap de bom ontmanteld voordat deze afgaat of ga de strijd aan met zombies! Houd jij je zenuwen in bedwang?
Bepaal vooraf hoeveel VR headsets jullie willen: Ga jij de confrontatie met je vrienden aan en dagen jullie je elkaar uit? Kies dan voor 2 VR headsets en speel tegen elkaar!

Onze VR experience is zo ingesteld dat niemand zich hoeft te vervelen. Kijk op een groot scherm mee hoe jouw vrienden zich een weg banen door een van de vele games. De spellen en indrukken wisselen zich razendsnel af, zo komt iedereen aan de beurt!

Virtual realtity + Escape Room in Den Bosch leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

Virtual realtity + Escape Room

Foto: Loepzuiver Bas van Breugel