We hebben 3 supergave escaperooms voor kinderen ontwikkeld die leuk zijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar en voor groepen van 6 t/m 12 kinderen. Ideaal voor kinderfeestjes, gezinsuitjes en school-, vereniging-, of BSO reisjes. Onze superleuke escaperooms voor kinderen zijn:

Paniek op Perron 3
Ons`oudste` thema waar we mee begonnen zijn maar beslist een heel leuk trein thema die zowel jongens als meisjes zal aanspreken! De grootste van de drie met verschillende kamers, ehh coupés....Met verrassende games en puzzels geheel in het thema "trein".

Het Raadsel van de Ridderkamer
Een erg leuk thema voor wie van ´tijdreizen` houdt en een beetje van de Barneveldse geschiedenis...Maar vooral leuk omdat het gaat over koene ridders en stoere prinsessen die allemaal bijzondere opdrachten en games moeten oplossen en met een verrassend slot...En verder verklappen we het niet;-)

Super Speurders vs de Zwarte Hand
Een heerlijk spannende FBI thema waar we echte speurders voor nodig hebben om de leider van de bende van de Zwarte Hand te ontmaskeren. Maar als je van een stukje bootcamp houdt dan kan je je in deze escaperoom ook lekker uitleven...

Kortom, een belevenis voor uw kind en zijn/haar vriend(inn)en die ze nog lang zullen herinneren!

Uitdagende kinderfeestjes vol spanning (niet eng)! in Barneveld leent zich ook goed voor een familiedag, themafeest en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Uitdagende kinderfeestjes vol spanning (niet eng)!

De ridder staat al op je te wachten in deze speciale escaperoom for kids! Foto: Escaperoom Barneveld

Uitdagende kinderfeestjes vol spanning (niet eng)!

Wat gebeurt er als je op deze knop drukt? Foto: Escaperoom Barneveld

Uitdagende kinderfeestjes vol spanning (niet eng)!

Ben je een echte speurder? Ontmasker de bende van de Zwarte Hand! Foto: Escaperoom Barneveld