Aanbod educatieve programmas primair en voortgezet onderwijs Waterliniemuseum Fort bij Vechten heeft een breed aanbod educatieve programmas voor scholen. Deze educatieve programmas sluiten aan bij de leerdoelen van Stichting Leerplan Ontwikkeling en bij de belevingswereld van de leerlingen. De themas van de verschillende programmas zijn: - Romeins Vechten: primair onderwijs groep 5 - 6 - Ontdek hoe water een wapen werd: primair onderwijs groep 7 - 8 - Lummelen in de Linie (WO1): voortgezet onderwijs 1 - 2 De programmas duren 2 uur en zijn zowel in de ochtend (van 10.00 tot 12.00 uur) als in de middag (van 12.30 tot 14.30 uur) te boeken. De doelgroepen zijn indicatief. Het programma over de waterlinie (Ontdek hoe water een wapen werd), kan ook gebruikt worden voor de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs. ">1
Aanbod educatieve programmas primair en voortgezet onderwijs Waterliniemuseum Fort bij Vechten heeft een breed aanbod educatieve programmas voor scholen. Deze educatieve programmas sluiten aan bij de leerdoelen van Stichting Leerplan Ontwikkeling en bij de belevingswereld van de leerlingen. De themas van de verschillende programmas zijn: - Romeins Vechten: primair onderwijs groep 5 - 6 - Ontdek hoe water een wapen werd: primair onderwijs groep 7 - 8 - Lummelen in de Linie (WO1): voortgezet onderwijs 1 - 2 De programmas duren 2 uur en zijn zowel in de ochtend (van 10.00 tot 12.00 uur) als in de middag (van 12.30 tot 14.30 uur) te boeken. De doelgroepen zijn indicatief. Het programma over de waterlinie (Ontdek hoe water een wapen werd), kan ook gebruikt worden voor de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs. ">

Educatieve programma's Waterliniemuseum


-advertentiepositie-



Educatieve programma's Waterliniemuseum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het museum en het fort bieden een rijke leeromgeving om leerlingen ontdekkend te laten leren over de waterlinie, watermanagement, bouwen om te verdedigen, de Eerste Wereldoorlog, de Romeinen in Utrecht en alle planten en dieren die leven op het fort. In nauwe samenwerking met docenten ontwikkelen wij educatieve programmas voor primair- en voortgezet onderwijs.

Aanbod educatieve programmas primair en voortgezet onderwijs

Waterliniemuseum Fort bij Vechten heeft een breed aanbod educatieve programmas voor scholen. Deze educatieve programmas sluiten aan bij de leerdoelen van Stichting Leerplan Ontwikkeling en bij de belevingswereld van de leerlingen. De themas van de verschillende programmas zijn:

- Romeins Vechten: primair onderwijs groep 5 - 6
- Ontdek hoe water een wapen werd: primair onderwijs groep 7 - 8
- Lummelen in de Linie (WO1): voortgezet onderwijs 1 - 2

De programmas duren 2 uur en zijn zowel in de ochtend (van 10.00 tot 12.00 uur) als in de middag (van 12.30 tot 14.30 uur) te boeken. De doelgroepen zijn indicatief. Het programma over de waterlinie (Ontdek hoe water een wapen werd), kan ook gebruikt worden voor de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs.

 Bezoek waterliniemuseum.nl

Educatieve programma's Waterliniemuseum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.