GPS Moordtocht

De GPS Moordtocht van Stad Unique is een actief en spannend uitje voor echte speurneuzen. Leuk voor jong en oud! Speel jij mee met je vrienden, collega's, kinderen, opa en oma of wie dan ook?

Een actief, spannend én leuk uitje voor jong en oud!

Er gebeurt bijna nooit iets in deze stad. Een overval of een inbraak is hier al groot nieuws! Tot gisteren… In het plaatselijke hotelletje is Anja vermoord. Hotel Unique heeft slechts 5 kamers en alle hotelkamers waren geboekt door een gast. Ook waren er in het hotel 5 medewerkers aanwezig op het moment van de moord. Wie heeft Anja vermoord?

Hoe werkt de GPS Moordtocht?

Met behulp van een modern GPS-toestel ga je in groepjes door de stad een spoor volgen. Doe je dit op de juiste manier en verzamel je zo de aanwijzingen, dan heb je mogelijk aan het einde van de tocht de moord opgelost! En onderweg kom je ook nog eens langs de mooiste plekjes van de stad!

Maar… ben je sneller dan de concurrent speurneuzen? Wie strijkt er uiteindelijk met de eer? Lukt het jouw team samen te werken en de moord op te lossen?

Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt onder het genot van een drankje in een café. Een actief, spannend én cultureel spel voor jong en oud!

GPS Moordtocht

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.