Zoo Experience

Dit uitje in de dierentuin in beestachtig leuk! Tijdens dit spel kom je oog in oog te staan met vogelspinnen en ijsberen. Leuk als bedrijfsuitje of uitje met familie!

Een beestachtig leuk uitje in de dierentuin!

De Zoo vormt het decor tijdens dit beestachtig leuke uitje. Tijdens dit spel kom je oog in oog te staan met vogelspinnen, neus aan neus met een ijsbeer of ga je kopje onder in de onderwaterwereld. Na een Zoo Experience heeft de dierenwereld voor jouw geen geheimen meer. Ontcijfer met je groep razendsnel de cryptische omschrijvingen en leg dit vast op de gevoelige plaat en win de Zoo Experience! Een uitje om niet snel te vergeten.

Hoe werkt dit uitje in de dierentuin?

Gewapend met een telefoon en plattegrond kom je in de jungle, rotswoestijn, een tropisch regenwoud of een verborgen koraalrif. Je zult regelmatig de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin moeten inroepen om bepaalde plekken te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen…

Dit uitje is mogelijk in de volgende dierentuinen:

  • Artis in Amsterdam: Deze oudste dierentuin van Nederland ligt middenin de stad, maar daar merk je helemaal niks meer van als je eenmaal binnen bent. Hier wandel je onder de bomen, geniet je van de geluiden en kijk je je ogen uit naar de bijzondere dieren. Maak je uitje helemaal compleet met een bezoek aan het Planetarium. In deze koepel krijg je een mooie voorstelling te zien over het zonnestelsel en de sterren.
  • BurgersTimes New RomanTaman Indah'. Of maak oogcontact met de tijgers in hun prachtige Tijgerkreek.
  • Wildlands Adventure Zoo  in Emmen: In Wildlands maak je een wereldreis in één dag. Wandel door de savanne, de jungle en het poolgebied en ontdek welke bijzondere dieren je daar kunt vinden. Dit themapark is maar liefst 22 hectare groot en zal de avonturiers zeker niet teleurstellen.

Zoo Experience

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.