Winterlicht: een culinair avontuur op Pampus


-advertentiepositie-



Winterlicht: een culinair avontuur op Pampus

» Let op: deze activiteit is voorbij «

"Winterlicht in n zin? Een verrassende avond op het unieke eiland Pampus, waarbij je geniet van mooie seizoensgerechten in zowel het historisch fort als het knusse paviljoen."

Een culinair avontuur met een vleugje vrijheid en een flinke dot geschiedenis. Winterlicht gaat van start op een sfeervolle klipper met bar aan boord. Op de tap echt Pampusbier en op de fles mooie wijnen en andere dranken. Een sfeervol verlicht fort en een warm gestookt paviljoen staan op het eiland klaar om je hart te veroveren. Laat je in je eigen tempo verleiden tot het proeven van alle voorgerechten. Ze zijn her en der te vinden in het fort. Daarna neem je plaats aan je mooi gedekte tafel in het paviljoen en krijg je het hoofdgerecht en dessert geserveerd.

Het inschepen is om 18.00 uur. In IJburg ligt de veerboot aan de buitenzijde van de sluis. In Muiden vertrek je vanaf de Herengracht t/o nr. 33 en in Almere vanuit Marina Muiderzand. Laat je door de schipper een warm welkom heten. Aan boord is de bar geopend voor een verfrissend Pampusbiertje of een goed glas wijn. Samen met alle andere gasten vaar je naar werelderfgoed Pampus. Na een bijzondere avond vol heerlijkheden heb je rond 23.15 uur weer vaste grond onder de voeten.

 Bezoek www.pampus.nl

Winterlicht: een culinair avontuur op Pampus
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.