1

Foto speurtocht in Hellevoetsluis


-advertentiepositie-



Foto speurtocht in Hellevoetsluis

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Fotospeurtocht vanaf Kazerne Haerlem Hellevoetsluis
Speciaal voor gezinnen met kinderen maakten wij deze leuke en Coronaproof fotospeurtocht over de wallen achter fort Haerlem in Hellevoetsluis. Een ideaal uitje voor jong en oud in de meivakantie. Onze bezoekersruimte zal fungeren als een soort loket. Je kan dus niet naar binnen, maar bij deur de materialen voor de speurtocht afhalen.


Hoe werkt het?
Kinderen gaan in groepjes met hun ouders of begeleiders op zoek naar diverse objecten aan de hand van fotos verstopt met een letter. Als alle letters gevonden zijn komt men terug naar de kazerne waar ze de gevonden letters in een puzzel kunnen verwerken.

Coronaregels
De speurtocht is dus bedoeld voor mensen/gezinnen die allen op hetzelfde adres wonen en dus prima met elkaar op pad kunnen.
Door de Corona maatregelen dient er vooraf te worden ingeschreven. Elk half uur kunnen er groepjes starten. Voor data, tijden, reserveren en meer informatie neemt u contact op via de website www.fronttaal.info. Deelnemen kan pas als u daarvoor de bevestiging van ons ontvangen heeft.

De kosten bedragen 2,00 per kind. De kosten dienen vooraf te worden betaald. Wij informeren u daarover als wij uw deelname kunnen bevestigen. Naast de speurtocht krijgen de deelnemende kinderen ook nog iets lekkers! Voor ouders/begeleiders is er koffie of thee to go te koop.

 Bezoek www.fronttaal.info

Foto speurtocht in Hellevoetsluis
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.