1

Terras aan Zee




Terras aan Zee

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vanaf zaterdag 8 mei heropent Terras aan Zee van Fort Kijkduin!

Eindelijk kan het weer: een kopje koffie of thee op het mooiste terras met uitzicht op zee?

Hoewel het nog niet mogelijk is om het vernieuwde museum van Fort Kijkduin te bezoeken, hebben we wel besloten om ons terras open te stellen voor onze trouwe bezoekers en alle anderen die willen genieten van ons prachtige terras met uitzicht op de zee en de duinen!
Op elke zaterdag en zondag zijn we van 12 uur tot 17 uur geopend.

Wel zijn er in verband met de Covid-maatregelen een paar zaken om rekening mee te houden. De belangrijkste zijn:
  • Let op! Ons terras in enkel geopend bij goed weer; check onze Facebookpagina voor de laatste informatie of vraag het in een privbericht.
  • Voorkom teleurstelling en reserveer van tevoren. Dit kan telefonisch (0223 612366) of via mail (info@fortkijkduin.nl) tot en met vrijdag 12 uur. Reserveren is niet verplicht, ook aan de deur kan je een plekje reserveren.
  • Om zoveel mogelijk mensen van ons terras en gastvrijheid te laten genieten is de maximale verblijftijd op ons terras in principe op 1 uur gesteld.
  • Voor de gezondheid van de bezoekers en van onze medewerkers gelden de diverse richtlijnen van het RIVM. Houd 1,5 meter afstand van elkaar en blijf thuis met klachten die passen bij het coronavirus. Volg tot slot de aanwijzingen van het personeel.

 Bezoek fortkijkduin.nl

Terras aan Zee
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.