Kamperen bij het Muiderslot


-advertentiepositie-



Kamperen bij het Muiderslot

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Altijd al eens een nachtje willen slapen bij het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland? Dat kan! In de pruimenboomgaard van het Muiderslot kun je komen kamperen van 24 juni tot 12 september 2021.

Zo beleef je het kasteel en de geschiedenis eens op een hele andere manier. Tent, matrasje en stoeltjes staan klaar, je hoeft alleen je slaapzak n maatje mee te nemen. Het arrangement is namelijk voor 2 personen per tent.

Hoe ziet zon nachtje kamperen eruit?
Na sluitingstijd van het museum (vanaf 6 uur) ontvangen we je met een welkomstdrankje. Met een rijk gevulde, vegetarische picknickmand kun je aansluitend lekker eten in de kasteeltuinen. Een gids neemt je daarna mee op een avondtour door het kasteel. De avond sluit je af met genieten van de zonsondergang en verhalen rond het kampvuur. Dan ga je lekker slapen in een tentje onder de sterrenhemel. De volgende dag geniet je van een kasteelontbijt en wie durft, kan een duik nemen in de Vecht.

Praktische informatie
Een arrangement voor 2 personen is 99 euro per persoon per nacht. Dit is inclusief welkomstdrankje, picknickmand, kasteeltour door gids, kasteelverhalen bij het kampvuur en een ontbijtje. Neem je eigen slaapzak en kussen mee. Als je wilt zwemmen / douchen in de Vecht, neem dan ook een handdoek mee. Toiletten en een bar zijn aanwezig op het terrein. Het is niet toegestaan eigen drank en/of drugs mee te nemen.

Kamperen kan in de zomer van 2021 op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Er is per avond een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus boek op tijd!

 Bezoek muiderslot.nl

Kamperen bij het Muiderslot
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.