Rondvaart door Alkmaar


-advertentiepositie-



Rondvaart door Alkmaar

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga mee met een rondvaart door de grachten van Alkmaar. Dit is een leuke en spannende manier om de stad beter te leren kennen. Samen met een kapitein en een gids vaart u 45 minuten door Alkmaar. In deze tijd proberen wij u een beeld te geven over hoe Alkmaar is en hoe Alkmaar was.

Gezellig met het gezin
Deze rondvaart is ook erg geschikt voor kinderen. Ze hoeven namelijk niet stil te zitten. Tijdens de tocht komen wij 20 bruggen tegen waar ook zij voor moeten bukken. Hierdoor is de tocht een ervaring om nooit meer te vergeten!


Onze vaartijden zijn afhankelijk van het weer, aantal passagiers en de periode waarin u mee wilt varen.

April tot en met oktober
Van maandag tot en met zaterdag, elk heel uur.

Mei tot en met september
Van maandag tot en met zondag, elk heel uur.

De klok op onze steiger geeft een indicatie van de vertrektijd van de volgende boot. Wanneer de laatste boot vertrekt, is afhankelijk van het weer en het aantal passagiers.

AFVAARTPLAATS
De afvaartplaats is Mient schuin tegenover het Waaggebouw. Indien u met de auto komt volgt u de bordjes centrum, daarna volgt u borden parkeerroute. Als u de auto geparkeerd heeft, kunt u bordjes kaasmarkt of VVV volgen. Op die manier komt u uit op het Waagplein. (ook wanneer er geen kaasmarkt is hangen deze bordjes er.)

Komt u met de trein, dan kunt u vanaf het station de bordjes kaasmarkt of vvv volgen. Op die manier komt u uit op het Waagplein.

 Bezoek rondvaartalkmaar.nl

Rondvaart door Alkmaar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.